Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doctorul Marius Pop a fost ales a 5 -a oară președinte al Asociației Medicilor Stomatologi din BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Colegiul Medicilor Stomatologi BN și-a desemnat vineri, 29 noiembrie prin alegeri interne conducerea pentru următorii patru ani, începând cu 2019.

Stomatologii l-au ales pentru a 5-a oară în fruntea lor pe medicul primar Marius Pop, una dintre personalitățile publice cele mai cunoscute din rândul medicilor stomatologi bistrițeni.

Din structura de conducere a Colegiului, Consiliul Teritorial Bistrița-Năsăud mai fac parte doctorii Maria Rusu, Mirela Căilean,  Maria Codruța Vlad, Marius Ianul, Adina Horobeț, Costea Adrian Cornel, Brigitte Butnar, Mureșan Adrian Vasile, Karoli Harald, Mirela Anca Istrate. În structura restrânsă de conducere, Biroul Colegiului Medicilor Stomatologi fac parte, ca urmare  a votului din 29 noiembrie dr. Pop Marius Nicolae – Președinte, dr. Rusu Maria și dr. Mirela Căilean în calitate de vicepreședinți, respectiv stomatologul Marius Ianul, ales trezorier.

Medicii stomatologi și-au ales și reprezentantul în Adunarea Națională a Colegiului Medicilor, pe doctorița Maria Rusu, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Teritorial al Colegiului Medicilor Stomatologi din Bistrița-Năsăud.

Proiecte pentru patru ani

Doctorul Marius Pop i-a asigurat pe colegii săi că intenționează să ducă la bun sfârșit câteva dintre proiectele  pentru care s-a bătut și până acum: înființarea unui cabinet școlar în orașul Beclean, singurul oraș din județ în care elevii nu au acces la un stomatolog școlar, găsirea de soluții pentru înființarea cabinetului școlar din Prundu-Bârgăului, localitate în care autoritățile locale au investit în dotarea unui cabinet școlar la standarde moderne, însă nu au reușit să obțină bugetarea posturilor pentru specialiști și personal mediu.  Doctorul Pop vrea sa continue și colaborarea cu ISJ, CJRAE  și DSP pentru lecțiile de profilaxie din școli, lecții însoțite și de donarea de periuțe și pastă de dinți (4000 de bucăți până în prezent) dar și să se bată pentru un alt proiect de suflet: înființarea cabinetului stomatologic pentru copii cu nevoi speciale, care să beneficieze de servicii de anestezie, care ar urma sa se amenajeze în incinta Spitalului Județean.

Sursa foto: Rasunetul

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu