Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un adolescent a fost tâlhărit pe străzile Bistriței chiar de Ziua Națională. Ce a pățit agresorul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reușit să-l identifice și să-l rețină pe un recidivst de 23 de ani care l-a amenințat și tâlhărit pe un adolescent de 15 ani pe străzile Bistriței.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud adolescentul, domicilat în Măgura Ilvei a fost acostat chiar în de 1 decembrie  în jurul orei 18.15 pe o stradă din Bistrița de un individ care l-a amenințat și l-a forțat să-i dea toți banii pe care -i avea asupra lui: 200 de lei . După ce a fost tâlhărit băiatul s-a dus glonț la poliție și a depus plângere.

Polițiștii l-au identificat și  depistat repede pe individ, un tânăr de 23 de ani care era cercetat în alte cazuri de furt, în special furt din mașini. Suspectul  a fost reținut inițial  24 de ore, după care un judecător al Judecătoriei Bistrița a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă de 30 de zile

 

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius-ecologist PV în

    Hotul recidivist o fi pila lui Cioradche si Nipulicea . Cred ca si Tudorel coda de catel este unul din binefacatorii hotilor recidivisti. Ei vedeti cum trebuie sa raspunda acesti politruci ?

Lasă un comentariu