Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campania Lions Siebenburgen ajunge și în acest an la bătrânii singuri. Ajută și tu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Campania de ajutorare a bătrânilor singuri și bolnavi din Bistrița și împrejurimi organizată de 15 ani încoace de Clubul Lions Siebenburgen continuă și în decembrie 2019.

Joi și vineri, în 12 și 13 decembrie pe Pietonalul Bistriței reprezentanții Lions Siebenburgen anunță organizarea  unei noi campanii de strângere de fonduri pentru alinarea singurătății persoanelor vârstnice.

”Astfel, joi și vineri, cei care vor să facă o bucurie de sărbători unor bătrâni singuri și bolnavi, sunt așteptați în zona fântânii arteziene de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, cu colinde, vin, ceai, mere și cozonac de reprezentanții Clubului Lions Siebenburgen Bistrița” transmite un comunicat de presă al Clubului bistrițean semnat de președintele Bogdan Crețu.

“Este primul proiect și cel mai longeviv al Clubului, început în urmă cu 15 ani și este destinat ajutorării bătrânilor singuri, unii dintre ei și bolnavi, cărora nu le mai trece nimeni pragul. În această perioadă de sărbătoare vârstnicii au nevoie de ajutorul semenilor, mai mult decât oricând, pentru a simți că nu sunt singuri. Un om singur trăiește o mare dramă, singurătatea este o “boală” mai dificilă decât durerile sau suferințele fizice. Avem deja 15 ani de când organizăm această serbare stradală iar banii pe care membrii clubului îi adună în aceste zile merg exclusiv pentru realizarea pachetelor destinate vârstnicilor. Am reușit, în cei 15 ani, să ducem o bucurie și o alinare în casele a 750 de bătrâni singuri”  transmite printr-un comunicat de presă dr. Tiberiu Podani inițiatorul acestui proiect.

Cu banii adunați din donații vor fi cumpărate alimente pentru 40 – 50 de persoane vârstnice, singure, cuprinse în proiect.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu