Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha este de astăzi noul prefect al județului Bistrița-Năsăud. Funcția de subprefect e deocamdata vacantă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Guvernul Ludovic Orban l-a numit marți seara pe fostul deputat Stelian Dolha în funcția de prefect de Bistrița-Năsăud, după ce l-a eliberat din funcție, dintr-un foc atât pe prefectul Ovidiu Frenț cât și pe subprefectul Ciprian Ceclan precum și o listă lungă de prefecți și subprefecți din întreaga țară.

Hotărârea de în înlocuire din funcție, respectiv de numire a fost adoptată marți seara târziu într-o ședință maraton, însă anunțul a fost făcut, pe site-ul Guvernului abia în această dimineață. Este vorba de un pachet de hotărâri care vizează practic prefecți și subprefecți din întreaga țară.  Iată ce scrie pe site-ul Guvernului referitor la județul Bistrița-Năsăud: ”HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bistrița-Năsăud de către domnul Frenț Ovidiu-Victor.

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bistrița-Năsăud de către domnul Ceclan Oprea-Ciprian

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bistrița-Năsăud de către domnul Dolha Nechita-Stelian.”

Ceremonia de învestire a noului prefect, Stelian Dolha  este programată miercuri în jurul orelor 16.30. Dolha nu va avea deocamdată și un subprefect, pentru această funcție urmând să fie desemnat ulterior un titular.

Stelian Dolha este născut în 1970 în Braniștea, județul Bistrița-Năsăud. A fost vicepreședintele Consiliului Județean în 2012 din mai până în decembrie. La alegerile din 2012 Stelian Dolha a fost ales deputat de Bistrița-Năsăud. Din 2016 însă nu mai ocupă funcții publice fiind administrator al unor firme din mediul privat din domeniul producției, respectiv comerțului en-gros. Politic Stelian Dolha a fost președinte al PNL Bistrița-Năsăud din 2013 până la fuziunea cu PDL când a fost copreședinte al noului PNL BN alături de Ioan Oltean, apoi alături de Eugen Curteanu și în 2016 alături de Cristian Florean. Din 2017 este prim-vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Viitorul prefect Stelian Dolha, in calitate de reprezentant al guvernului in teritoriu vine la prefectura județului Bistrița-Năsăud, pe un teren pârjolit lăsat de nesăbuita guvernare a PSD.
    Agenția Standard & Poor’s, a revizuit în jos perspectiva privind economia României din cauza deficitelor în creștere și a încetinirii economice, potrivit unui comunicat remis miercuri. Agenția citează în comunicat ”mari deviații de cheltuieli făcute de guvernul precedent” care au forțat actualul guvern să își revizuiască în creștere țintele de deficit pentru 2019 și 2020.
    vezi: https://www.comisarul.ro/articol/alarma/standard–poor%E2%80%99s-a-revizuit-perspectiva-rom_1049939.html

Lasă un comentariu