Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un câine-polițist i-a condus pe criminaliști chiar la poarta autorului dublei crime din Satu Mare. MAI, postare laudativă la adresa câinelui

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teba este numele câinelui polițist cu care se lauda astăzi Poliția Română pe rețelele de socializare. Câinele polițist special antrenat în Maramureș este practic cel care i-a condus pe criminaliști chiar în fața porții principalului suspect în dublul asasinat de zilele trecute din comuna sătmăreană Bârsău, acolo unde au fost ucise în curtea unei case două femei.

Interesant este că Teba a luat urma criminalului la zeci de ore de la comiterea crimei în condițiile în care dacă nu se intervine în primele  2-3 ore majoritatea câinilor-polițiști nu mai pot detecta mirosul, susțin specialiștii consultați de Ziare.com. În cazul Tebei care a fost adusă în Satu -Mare din județul vecin, după ce alte piste pe care puteau merge polițiștii au căzut,  a fost nevoie de 3-4 ore ca să găsească itinerarul criminalului a doua zi după comiterea dublului asasinat. ”Mulțumim, TEBA!❤Ea este cea care in urma cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal” scriu administratorii paginii Ministerului Administrației și Internelor.

Teba nu e la primul succes de acest fel. Inteligenta cățelușă a mai rezolvat un caz de omor, anul trecut, când potrivit MAI i-a condus pe polițiști la locuința principalului suspect al unei triple crime.

În urmă cu patru zile  zile în Bârsău, o comună din Satu Mare două femei, una de 54 de ani și o alta 63 de ani au fost ucise de un necunoscut în casa uneia dintre acestea. Inițial s-a crezut că ar fi vorba de niște vânzători ambulanți din Ungaria, însă după ce pista nu s-a confirmat, criminaliștii au reușit să dea de urma celui pe care-l consideră principalul suspect ,cu ajutorul câinelui polițist special antrenat în Maramureș, care i-a dus practic până la poarta acestuia. Individul e un recidivist condamnat pentru tentativă de omor la adresa soției sale și care a fost eliberat condiționat  în mai 2018 în baza recursului compensatoriu, potrivit presasm.ro.

Share.

About Author

Lasă un comentariu