Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Călin Stan este oficial candidatul USR la Primăria Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uniunea Salvați România are oficial candidat la Primăria Bistrița. Călin Stan, președintele Organizației Municipale a USR a fost validat recent de structurile de conducere județene ale partidului, după ce în luna octombrie acesta a fost desemnat candidat de biroul municipal într-o competiție internă intens disputată.

Călin Stan a declarat vineri într-o conferință de presă, pe care a susținut-o alături de deputatul USR Cristina Iurișniți că  lista de candidaturi pentru Consiliul Local va fi validată în ianuarie și tot atunci urmează să fie desemnat candidatul pentru președinția Consiliului Județean: ”Oficial am fost validat de Biroul Județean pentru a candida la funcția de primar.  Până la 1 ianuarie 2020 o să avem și o listă de consilieri și până la sfârșitul lunii ianuarie  vom avea și candidatul pentru funcția de președinte a Consiliului Județean”.

Deputatul Cristina Iurișniți a explicat și că urmează un congres în februarie al USR, care va stabili și cum va funcționa alianța cu PLUS  dar și cum se vor stabili candidații în Alianță: Călin Stan este oficial candidatul USR. În februarie la Congres se va decide cum va fi stabilit candidatul comun, sau dacă va fi un candidat comun”

Călin Stan este managerul unei companii de vânzare produse cosmetice în sistem de rețea, are 29 de ani și s-a născut după Revoluția din 1989.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius-ecologist PV în

    La prezentarea cv-ului acestui tanar am participat la hotel B-ta acum o luna si ceva. Se lauda ca de regula sufera de o incapatanare extrema. Am sarit de pe scaun pana in tavan intreband ( tinere, esti cumva neam cu Cretu ? )

Lasă un comentariu