Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Drama în săptămâna Crăciunului: o femeie din Bistrița a căzut de la etaj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O ambulanță a SAJ Bistrița-Năsăud a preluat astăzi în jurul orelor amiezii o femeie de 35 de ani, grav rănită după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe din strada Avram Iancu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ  starea femeii era extrem de gravă în momentul în care a fost preluată de medicii de pe ambulanță: victima era inconștientă, avea traumatisme grave și hemoragie masivă. Înaintea transportării la Spitalul de Urgență medicii s-au străduit să o stabilizeze. Revenim cu informații.

Potrivit polițiștilor ipoteza de lucru pe care o iau în calcul este aceea că femeia s-a aruncat deliberat pe geam.

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița cercetează împrejurările în care o femeie în vârstă de 37 de ani, din Bistrița, a căzut de la etajul I al unui bloc din Bistrița. Conform primelor date, se pare că ar fi căzut de la balconul apartamentului în care locuia și ar fi vorba despre o acțiune intenționată. Femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale” a transmis  purtătorul de cuvânt IPJ.

Psihologii atrag atenția ca tentativele de suicid cresc ca frecventă în preajma Sărbătorilor de iarnă și recomandă apropiaților să acorde o atenție specială celor pe care îi știu vulnerabili, membrii ai familiilor sau prieteni.

Share.

About Author

Lasă un comentariu