Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei nepoftiți le-au distrus Crăciunul unor tineri care închiriaseră o cabană la Figa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Distracția de Crăciun  a unor tineri care închiriaseră o cabană la Figa a fost distrusă de trei indivizi care au dat buzna neinvitați și cu chef de bătaie la cabană.

Potrivit jandarmilor pe fondul unor conflicte mai vechi, cei trei, toți foarte tineri, cu vârste între 18 și 20 de ani ,au forțat ușa și au intrat în cabană în Ajunul Crăciunului. ” În momentul în care au fost întrebați cine i-a invitat, cei trei au început să-i lovească pe cei aflați înăuntru.” precizează un comunicat de presă al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud. O tânără a fost lovită în zona capului și a gâtului, iar altul a suferit lovituri pe toată suprafața corpului, fiind lovit cu pumnii și picioarele de către cei trei agresori. La un moment dat conflictul s-a mutat în curte, unde a fost distrus și gardul care împrejmuia curtea cabanei, informează Jandarmeria.

Prietenii victimelor au sunat la 112, moment în care agresorii au rupt-o la fugă.  Jandarmii i-au gasit pe agresori după semnalmentele indicate de victime: : ”Unul dintre agresori a fost prins la câteva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, ceilalți au fost identificați ulterior de către jandarmi.” informează Jandarmeria BN.

” Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile: lovire sau alte violențe (art. 193 Cod Penal), distrugere (art. 253 Cod Penal), respectiv violare de domiciliu (art. 224 Cod Penal).          Documentele vor fi înaintate Poliției Orașului Beclean, pentru continuarea cercetărilor” a mai informat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Geta Cășvan.

Foto credit: Propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu