Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stațiunea și câteva străzi din Sîngeorz-Băi au rămas din nou fără apă la robinet. Cât vor mai dura problemele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii din Sângeorz Băi, afectați de lipsa apei timp de 5 zile înaintea Crăciunului, au rămas iar fără apă la robinete.

Aquabis transmite printr-un comunicat de presă sâmbătă după amiaza că nu va exista presiune la apă sau chiar nu vor avea deloc locuitorii din zonele mai înalte ale orașului Sîngeorz-Băi, adică cei care locuiesc în stațiune, dar și pe străzile Trandafirilor, Dealul Varului, După Borcut.

Aquabis SA nu precizează însă de cât timp are nevoie  de data aceasta până la remedierea situației, însă informează locuitorii afectați că va pune la dispoziție o cisternă care să asigure gratuit rezerve de apă potabilă pentru cei afectați.

Surse de la nivelul Aquabis au precizat pentru Bistrița Express că de data aceasta s-a defectat un regularizator de presiune și că nu poate fi adus piesa cu pricina decât cel mai devreme luni. Doar patru zile s-au bucurat locuitorii din Sîngeorz Băi de apă la robinete, după cele 5 zile și ceva în care s-au descurcat cum au putut. Atunci apa a revenit la robinet chiar în ziua de Crăciun.

Citește ce s-a întâmplat atunci: UPDATE: Sîngeorzenii sinistrați au temporar apă la robinete . O treime din oraș nu a avut apă 5 zile, inclusiv în Ajun de Crăciun

Share.

About Author

Lasă un comentariu