Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiu duminică dimineața la o casă din Șieu. Un alt incendiu a distrus ieri un atelier de reparații din Orhei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două incendii la interval de o zi au distrus sâmbătă și duminică un atelier de reparații auto și un autocamion frigorific în Orheiu Bistriței dar și un grajd din localitatea Șieu

Duminică dimineața pompierii  militari bistrițeni au intervenit cu două autospeciale de stingere la un incendiu în localitatea Șieu, acolo unde deja intervenise autospeciala de stingere a pompierilor din Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sieu. Incendiul izbucnit la o anexă gospodărească se manifesta generalizat atunci când au ajuns pompierii de la ISU. La ora 12,00 incendiul era localizat și nu se extinsese la imobile din vecinătate, potrivit ISU.

Dacă pagubele s-au limitat la incinta grajdului din Șieu, în schimb în cazul incendiului  de sâmbătă din Orheiul Bistriței, bilanțul a fost costisitor pentru cei afectați. Acolo focul a izbucnit la o mașină de prelucrat dintr-un atelier din incinta unui operator economic și s-a extins pe o suprafață de 100 metri pătrați.Au fost afectate interiorul atelierului de reparații, acoperișul din panouri, un autocamion frigorific a fost distrus în totalitate. Pompierii iau în calcul drept cauză probabilă un scurtcircuit electric la cabina autocamionului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu