Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un adolescent de 17 ani în stare de inconștiență, la Spital, după un accident cu placa de snowboard la Valea Mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Adolescentul accidentat luni este în stare critică, momentan stabilă, internat la sectia de terapie intensivă a Spitalului Județean. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Camelia Strungari tânărul a fost supus deja unei operații pentru suturarea unei plăgi de la nivelul scalpului.  Este în  continuare în stare de semiconștiență, are numeroase leziuni, contuzii cerebrale și edem cerebal.

Stirea inițialăUn dramatic accident s-a produs în această după amiază la Valea Mare, după ce un adolescent cazat la una din pensiunile localității a căzut cu placa de snowboard .Tânărul de 17 ani a rămas inconștient după accident și a fost transportat inițial de aparținători la pensiune în timp ce se aștepta intervenția echipajelor SMURD.

Potrivit informațiilor echipelor de salvatori care au ținut permanent legătura cu aparținătorii în timpul drumului spre accidentat, puștiul și-ar fi recăpătat cunoștința, însă pentru o scurtă perioadă. Pentru operativitate aparținătorii au pornit ei înșiși cu mașina si victima pentru a întâlni pe drum cu echipele salvatorilor. La preluare, în Maieru adolescentul era din nou inconștient și potrivit primelor evaluări cu un traumatism cranio cerebral sever. A fost preluat și stabilizat de echipajul de terapie intensivă, ajuns și el în scurt timp la punctul de întâlnire.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu