Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanul Ioan Bogolin a fost numit luni director general al Direcției pentru Sănătatea Animalelor din ANSVSA. În locul lui a fost numit Romulus Bița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doctorul Ioan Bogolin a fost numit  în prima zi lucrătoare a anului 2020 director general al Direcției pentru Sănătatea și Bunăstarea Animalelor din ANSVSA.

Bogolin, care este doctor în medicină veterinară a mai ocupat aceeași funcție în Agenția Națională  în perioada 2013-2014, după care a revenit până la începutul acestui an în poziția de director executiv al Direcției Sanitar Veterinare Bistrița-Năsăud, unde a fost director și înaintea primei numiri.  Timp de două zile, luni și marți doctorul Bogolin a deținut simultan cele două funcții de director general al direcției din ANSVSA și cea de director executiv județean.

La două zile după numirea doctorului Bogolin la ANSVSA, președintele agenției Robert Viorel Chioveanu i-a semnat ordinul de  numire, cu delegație, în fruntea Direcției din Bistrița-Năsăud medicului veterinar Romulus Bița, fost director al DSVSA pe vremea guvernării PDL.

Numirea lui Bița, a fost anunțată chiar de prefectul Stelian Dolha pe pagina de facebook. Dolha l-a felicitat pe Bița pentru numire și a precizat că ordinul președintelui ANSVSA a ajuns astăzi : ”Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud are începând de astăzi un nou director executiv, pe medicul veterinar Romulus Bița. Ordinul de numire semnat de președintele ANSVSA a fost transmis în cursul zilei de astăzi, 8 ianuarie. Îl felicit pe noul director executiv pentru numire și sunt convins că bogata experiența profesională dar și managerială pe care o are este o garanție că va asigura un management performant la DSVSA Bistrița-Năsăud”.

Dolha a salutat într-o altă postare, tot astăzi  și numirea doctorului Ioan Bogolin la ANSVSA: ”Îl felicit pe doctorul Ioan Bogolin pentru numirea în funcția de director general al Direcției pentru Sănătatea și Bunăstarea Animalelor din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), funcție pe care o ocupă începând din această lună. Sunt sigur că vom găsi în el sprijinul de care avem nevoie în continuare! Spor la treabă, domnule director!”

Credit foto: BistritaNews

Share.

About Author

Lasă un comentariu