Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocata Diana Morar este de astăzi secretar de stat la Justiție. Numirea a apărut în Monitorul Oficial

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președinta organizației de Femei a PNL Bistrița-Năsăud, avocata Diana Morar a fost numită oficial astăzi, prin ordin al primului ministru Ludovic Orban secretar de stat în Ministerul Justiției.

Decizia de numire al avocatului bistrițean a apărut  în Monitorul Oficial de astăzi, 14 ianuarie:

Diana Morar a fost  consilier în Consiliul Local Bistrița, postură din care și-a dat demisia în 13 ianuarie 2019. Pe linie politică Diana Morar este membră a PNL din 2012 și pe lângă funcția de președintă a OFL Bistrița-Năsăud este și vicepreședintă a Comisiei Naționale de Onoare si Arbitraj a Partidului Național Liberal.

Diana Morar este primul secretar de stat numit în actualul guvern dintre membrii PNL Bistrița-Năsăud. Jidețul mai are încă doi secretari de stat în Guvernul Orban, este vorba de doctorul Lucian Pintea, numit pe filiera PMP și de Sorin Roșu Mareș la MADR, rămas din Guvernul Dăncilă, pe filieră ALDE.

Ministerul Justiției condus de ministrul Cătălin Predoiu avea până la numirea Dianei Morar încă doi secretari de stat: un avocat liberal din București, Cristian Tudor Băcanu și o fostă judecatoare de la Curtea de Apel Timiș, Lidia Barac.

Share.

About Author

Lasă un comentariu