Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doctorul Pintea, bistrițeanul din fruntea MS anunță când se va ridica Spitalul Regional de la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul de stat din Ministerului Sănătății, bistrițeanul Lucian Pintea a anunțat pe pagina sa de facebook că a fost lansată o procedură de licitație pentru achiziția proiectării Spitalului Regional de Urgență Cluj.

”Mă simt bucuros și împlinit să vă anunț că împreună cu echipa Ministerului Sănătății am reușit să facem un pas important către demararea construcției Spitalului Regional Cluj, al doilea cel mai mare spital regional din țară” a scris pe pagina sa de facebook medicul bistrițean numit la finele anului trecut în conducerea Ministerului Sănătății.

Pintea a explicat că deocamdată e o procedură de licitație restrânsă, dar că în februarie 2020 estimează semnarea contractelor de finanțare:” Sunt mândru că alături de oamenii din Ministerul Sănătății am lansat pe platformele electronice de specialitate ale României și Uniunii Europene (SICAP și JOUE), procedura de licitație restrânsă pentru achiziția serviciilor de proiectare în vederea elaborării proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului de infrastructură “Construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj” și servicii de asistență. Spitalul va dispune de 849 de paturi și nenumărate servicii de asistență.

Proiectul pentru spitalul din Cluj are toate avizele în termen conform certificatelor de urbanism, inclusiv acordul de mediu, iar în luna februarie 2020, estimăm semnarea contractelor de finanțare.
Acest proiect va aduce numai avantaje cetățenilor din Transilvania, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de servicii la standarde europene” a scris doctorul Lucian Pintea.

Share.

About Author

Lasă un comentariu