Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un incendiu violent izbucnit în această dimineață în strada Odobescu a ucis un bărbat. Cinci persoane au ajuns la spital

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Douăzeci de locatari au fost evacuați cu puțin înaintea  orelor 6,00 dimineața în centrul Bistriței, pe strada Alexandru Odobescu, după  un incendiu izbucnit la etajul al doilea al unui bloc de locuințe.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6,00, însă pentru locatarul apartamentului de unde a izbucnit incendiul, un bărbat trecut de 80 de ani nu s-a mai putut face nimic. Pompierii au reușit să intre în apartamentul acestuia abia după stingerea incendiului. Omul era în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect.

Mai mulți locatari ai blocului, printre care o tânără cu un copil de 1 an și 8  luni au avut nevoie de ajutor, prezentând semnele intoxicației cu fum, iar alții au făcut atac de panică. Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență: mama și copilul și trei persoane în vârstă, ultimele trei pentru atacuri de panică.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU, Marius Rus în urma cercetărilor efectuate după finalizarea intervenției, cel mai probabil incendiul a fost cauzat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în apartamentul bărbatului care a decedat.

UPDATE:  Fetița de un an și 8 luni și mama ei au rămas internate în Spitalul Județean de Urgență pentru supraveghere medicală, după ce au primit oxigenoterapie, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Camelia Strungari. Alți doi pacienți ajunși la UPU , o femeie de 72 de ani și un bărbat de 83 au fost externați, după ce au făcut oxigenoterapie. Aveau forme ușoare de intoxicație, precizează sursa citată.

Sursă foto :  captura ISU Bistrita-Nasaud

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu