Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce a pățit luni profesorul-bătăuș din Șanț după o nouă tentativă de a reveni la școală

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesorul de sport condamnat din comuna Șanț condamnat pentru agresarea unor elev a fost el însuși încătușat de jandarmi și dus la postul de poliție, luni dimineața după ce o nouă tentativă de a reveni la catedră a degenerat în scandal public.

Profesorul Vasile Maternick, cel care-și luase concediu prelungit în urma unei înțelegeri semnate cu conducerea școlii, înțelegere mediată în Consiliul Local, ar fi încălcat înțelegerea și și-a anunțat în această dimineață revenirea la jobul de la școală. Părinții s-au adunat din nou luni dimineața pentru a nu-i permite accesul, așa cum au făcut-o și anul trecut în repetate rânduri. De data aceasta însă jandarmii au intervenit pe motiv că Maternik ar fi devenit violent, l-au imobilizat, încătușat și l-au dus la postul de poliție. Profesorul s-a ales și cu o amendă, de 500 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Într-un comunicat de presă Jandarmeria precizează că profesorul s-a manifestat violent, verbal și prin gesturi față de părinții adunați în fața școlii, iar jandarmii au intervenit pentru a-l imobiliza după ce starea conflictuală a escaladat.

Profesorul de sport are un lung istoric din 2012 care include elevi agresați, procese pentru agresiune, o condamnare pentru agresarea unui elev  și tentative nereușite ale Inspectoratului Școlar și Scolii din Șanț de a-i desface contractul de muncă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu