Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalul Ioan Turc îi ia la întrebări pe șefii PSD din administrație: ”cum se vede Bistrița de pe pârtiile din Austria?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce mai toți șefii din PSD administrației județului și orașului și-au luat liber mai multe zile pentru tradiționalul concediu din ianuarie, președintele PNL Ioan Turc i-a întrebat zeflemitor pe facebook cum se mai vede pârtia de lux de la Bistrița de pe versanții din Austria sau Italia.

Turc le reamintește șefilor PSD că în timp ce ei se distrează pe mari pârtii, bistrițenii plătesc pentru pârtia cu care ei i-au pricopsit: ”Avem la Bistrița o pârtie de lux. Vom plăti pentru ea circa 10.000.000 de euro. Unde sunt, totuși, marii schiori ai orașului, Radu Moldovan, Ovidiu Crețu, Cristi Niculae, Gabriel Lazany?  Îi intreb: cum se vede pârtia din Bistrița de pe versanții din Italia și Austria? Unde sunt cele 4 tunuri de zăpadă cumpărate anul trecut cu sute de mii de lei?

Ce facem cu soft-ul pentru producerea zăpezii artificiale de 150.000 de lei? Concluzia e simplă: voi, acolo unde vă satisfaceți adevărata aroganță, plătiți și schiați. Noi, aici, plătim și ne uităm în zare” le transmite președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc le solicită să dea dispoziții ca la Bistrița să se modifice cel puțin programul pârtiei mici, dacă tot mai mult nu pot face: ”Modificați măcar programul pentru pârtia mică, în zilele lucrătoare de la 17.00 la 21.00, iar în weekend de la 9.00 la 21.00. În rest, spor la lucrări!”

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Iarna bistrițeană în

  Bistrița, cuscrii și struțul,
  Pun omăt nou pe deluțul
  Ce ne dă numai frisoane.
  Unde stai pitit, baroane?
  Schi nautic, stil Zambezi,
  Născut în mustul zăpezii.
  Costă mult Pârtia Crețu?!
  Bistrițeni, acesta-i prețul.

  Cocoș – sorbi la gologani,
  Ca-n Punguța cu doi bani,
  Cucurigu!!! strigi de-amar,
  Dați punguța dom primar!
  Și pe deal cânți: Cucurigu,
  Schiați c-am arestat frigul!
  Tacă-ți pliscul, măi Cocoș,
  Că doarme-mpăratul Roș!

Lasă un comentariu