Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fosta șefa a Finanțelor BN, Dorina Cicioc s-a reîntors după 7 ani la conducerea instituției

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dorina Cicioc, fosta directoare a Finanțelor Publice Județene Bistrița-Năsăud e back in business la conducerea instituției, după 7 ani de la înlocuirea din funcție. Anunțul numirii în funcția de șef al administrației Finanțelor Publice a Dorinei Cicioc a fost făcut de prefectul Stelian Dolha, care a felicitat-o pe pagina sa de facebook pentru noua funcție.

Dorina Cicioc a fost director al Direcției Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud în timpul guvernării PDL, până în 2013, înaintea restructurării instituției. Ulterior funcția a fost ocupată de Ioan Țintean și Cristian Parasca, ultimul un apropiat al liderilor PSD. Dorina Cicioc a rămas în instituție și după demitere sa din funcția de director, ca șef de serviciu, poziție pe care a ocupat-o până în prezent.

Cicioc este și ea o apropiata a liderilor PNL, fiind prezentă la toate evenimentele importante ale partidului, inclusiv vizita lui Klaus Iohannis.  Finanțista a figurat inclusiv pe o listă pentru funcția de prefect, însă nu a avut girul organizației județene pentru numire, așa că propunerea nu a fost luată în calcul de conducerea națională.

Share.

About Author

Lasă un comentariu