Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Eugen Curteanu a fost numit marți seara subprefect de Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ex-liderul de grup al PNL din Consiliul Județean, Eugen Curteanu, a fost numit marți seara  în ședința de guvern în funcția de subprefect al județului  Bistrița-Năsăud.

Hotărârea de numire în funcție, care a apărut deja pe site-ul Guvernului la secțiune dedicată deciziilor adoptate astăzi, intră în vigoare imediat după publicarea în  Monitorul Oficial. Numirea lui Eugen Curteanu, consilier județean  PDL și apoi PNL timp de mai multe mandate era așteptată după ce acesta și-a înaintat demisia din Consiliu Județean, demisie de care se va lua act mâine în ședința CJ Bistrița-Năsăud.

Curteanu, care a fost și consilier local în Consiliul Local Bistrița a ocupat acum 12 ani și funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, condus la vremea respectivă de Elena Udrea.

Interesant este și că Eugen Curteanu a fost copreședinte al filialei Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal alături de actualul prefect Stelian Dolha. La vremea respectivă Curteanu a demisionat însă după câteva luni, funcția sa de copreședinte fiind ocupată de un alt prefect și fost senator, Cristian Florian care a condus filiala alături de Stelian Dolha până după alegerile locale din 2016.

Share.

About Author

Lasă un comentariu