Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trafic blocat la ieșirea din Beclean spre Beclenuț marți noaptea după un accident grav

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grav accident pe DN 17 la ieșirea din Beclean spre Beclenuț,  marți în jurul orelor 22,00 după ce o mașină condusă de un clujean de 38 de ania lovit  un bărbat prăbușit  pe carosabil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență bărbatul accidentat a fost găsit de echipajul SMURD în stop cardiorespirator, instituindu-se protocolul de resuscitare. O oră mai târziu, medicii care s-au străduit să-l resusciteze s-au văzut nevoiți să-i declare decesul.

Drumul la intersecția dintre DN 17 și DN17 D  spre Becleanuț a fost blocat minute în șir în urma accidentului, circulația fiind dirijată de polițiști, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sârb. În jurul orelor 22,45 în zonă se circula pe o singură bandă de mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU, Crina , victima, un bărbat  de 50 de ani din Șieu ar fi fost căzută pe carosabil în momentul accidentului. Testat cu etilotestul șoferul nu era sub influența alcoolului la momentul accidentului. Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a stabili cum a ajuns victima pe carosabil și circumstanțele accidentului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu