Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis Tibi Ușeriu după ce a ajuns la capătul drumului care părea fără de capăt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tibi Ușeriu a transmis după ce a trecut linia de sosire de la Yukon Arctic 2020 un scurt mesaj adresat sutelor de mii de suporteri care i-au urmărit, cu sufletul la gură, drumul prin infernul înghețat: ”Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt”.

Tibi sosit al doilea într-o competiție în care cu excepția lui și a elvețianului de pe locul 1, toți ceilalți au abandonat le-a spus susținătorilor lui că fără gândurile lor ,care l-au susținut pe ultimele sute de km agonizanți, s-ar fi pierdut: ”Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador. La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.” a transmis Tibi Useriu, făcând trimitere la cursa de anul trecut când a fost obligat de medici să abandoneze, după ce i-au degerat degetele de la un picior.

Tibi Ușeriu le-a transmis și un mesaj, înainte de a intra în somnul de refacere: nu uitați că visele fiecăruia, mari sau mici, chiar contează: ”Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!
Multumesc Aliat Targu Mures!” (nn.sponsorul său)

Share.

About Author

Lasă un comentariu