Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un om a murit și cinci au fost accidentați într-o coliziune dintre un tir și un autobuz la Galații Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Circulația rutieră pe ruta  Bistrița-Reghin a fost deviată în această dimineață în întregime timp de trei ore pe ruta DJ 15 : Sărata-Monor-Batos-Reghin, în urma unei coliziuni între un autobuz cu pasageri și o autoutilitară. Afectată a fost și circulația pe  direcția Teaca-Bistrița, care a fost dirijată pe ruta DJ 151: Teaca-Pintic-Posmuș-Șieu- Sărata.

Teribilul accident s-a petrecut la ora 6,40 dimineața, când șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin,  a pătruns pe contrasens la intrarea în localitatea Galații Bistriței, pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus, potrivit datelor IPJ.

Șoferul autotrenului, un bărbat de 52 de ani din județul Neamț  a decedat, iar  alte 5 persoane, care se aflau în autobuz, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit echipaje de la Serviciul Rutier, Secția 1 Poliție Rurală Bistrița, precum  și criminaliști care au făcut cercetări și măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Șoferul autoutilitarei, decedat în accidentul pe care l-a provocat avea  53 de ani și este din Bodești, județul Neamț, iar cel al autobuzului, rănit și el are 49 de ani și este din Viișoara acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ;

În urma accidentului, șoferul autobuzului, o femeie în vârstă de 51 de ani și alți 3 bărbați cu vârste cuprinse între 49-61 de ani, pasageri în autobuz, au fost răniți și transportați la spital;

De la ora 9,00 în zonă se circulă alternativ, pe o bandă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu