Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele USR Bistrița, Călin Stan: ”în ritmul actual doar în 81 de ani puteți moderniza toate străzile Bistriței”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce a participat la dezbaterea publică a bugetului Bistriței pe 2020, președintele USR Bistrița, Călin Stan a scris o primă concluzie : ”în ritmul actual de asfaltare a străzilor e nevoie de 81 de ani pentru ca toate drumurile municipiului să poată fi modernizate.”.

Iar dacă pune la socoteală și așa zisele străzi private, concluzia ar putea fi dezarmantă: întâindem asfaltul până în 2133? : ” După 1989, domeniul public al municipiului Bistrița s-a extins cu încă 185 de străzi noi. În 30 de ani, toate administrațiile publice locale luate la un loc nu au fost în stare să asfalteze nici măcar jumătate din numărul lor.

Dacă socotim anii de așteptare necesari ca cele 135 de străzi rămase să „vadă” asfaltul, vom vedea și noi începutul de secol XXII. În ritmul actual, peste 81 de ani – adică în 2101! – toate drumurile publice din Bistrița se vor fi modernizat ” a mai scris Călin Stan, candidatul desemnat de USR pentru a candida la Primăria Bistrița.

El a menționat și răspunsul  primarului care conduce de 12 ani Bistrița, după acest gen de întrebări: ”: Nu vom răspunde îndemnului ultimului edil PSD al Bistriței, Teodor Ovidiu Crețu, de a vizita „dacă nu ne convine” și alte reședințe de județ. Ne întrebăm doar atât: în cazul acesta, pentru cele încă 53 de străzi „private” din Bistrița – nepuse la socoteală – ne vom „întinde” cu asfaltul până spre 2133?”

Share.

About Author

Lasă un comentariu