Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un năsăudean care și-a alungat fiul de 18 ani de acasă a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție dat de judecători

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poveste halucinată în Năsăud : un bărbat de 63 de ani și-a aruncat în stradă, în șuturi, fiul de 18 ani și s-a ales cu ordin de protecție temporar dat de polițiști. Scandalul și amenda nu l-au potolit, dimpotrivă a continuat scandalul odată cu refuzul de a-și mai primi copilul în domiciliul comun, asta după ce și-a amenințat fiul cu moartea.

În cele din urmă în 11 februarie o instanță din Năsăud care a judecat în regim de urgență solicitarea tânărului de a reveni acasă i-a dat acestuia câștig de cauză. Pe lângă revenirea la domiciliu a copilului judecătorii au decis să evacueze tatăl agresiv din casă pentru 4 luni, pe perioada unui ordin de protecție instituit pentru a-l proteja pe tânăr. Instanța a decis, potrivit postării de pe portalul Judecătoriei Năsăud ca tată să nu se mai poată apropia de tânăr la mai puțin de 100 de metri pe perioada celor 4 luni și i-au cerut să se prezinte săptămânal timp de o lună la poliție, după care obligativitatea urmează să fie stabilită la o înfățișare pe lună. De asemenea judecătorii au mai decis ca evacuarea tatălui degenerat din casă să se facă imediat și fără somație.

Bărbatul evacuat, Ioan I. nu s-a liniștit nici după hotărârea judecătorească și a recidivat de cel puțin două ori, așa cum indică două comunicate ale IPJ Bistrița-Năsăud. Prima dată a fost reclamat în 18 februarie, când polițiștii chemați de urgență l-au găsit într-o seară la ora 19,00 în casa din care a fost evacuat, pus pe harță. A fost îndepărtat din locuințe, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești prin încălcarea ordinului

Două zile mai târziu, adică în 20 februarie  polițiștii au fost chemați din nou la locuința cu pricina. De data asta, potrivit unui comunicat IPJ l-au și reținut pentru 24 de ore pe individ. Acesta a fost cazat în arestul Inspectoratului Județean de Poliție BN, și face naveta pentru cercetări la Năsăud.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu