Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii din Pro România s-au sucit: de fapt nu au protocol cu PSD și Alde. Ce rămâne valabil din înțelegerea de la PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pro România Bistrița-Năsăud va merge pe liste separate de PSD și ALDE la alegerile locale. Un comunicat  de presă transmis duminică  noaptea de biroul județean al formațiunii conduse de Victor Ponta infirmă declarațiile de săptămâna trecută făcute la sediul PSD  și anunță că nu există niciun protocol tripartit. Și, cu excepția susținerii lui Radu Moldovan la președenția Consiliului Județean, biroul formațiunii nu face alte înțelegeri pentru locale

Deși președintele județean al Pro România Grigore Timoce anunța acum o săptămână în sediul PSD că formațiunea sa va semna un protocol pentru candidatură pe liste comune cu PSD ți ALDE, pentru că e mai bine împreună decât separat, se pare că restul Biroului Județean nu i-a împărtășit viziunea: ”Decizia de-a merge pe liste separate a fost luată în cadrul unei ședințe de lucru a organizației județene desfășurată vineri, 21 februarie. În urma dezbaterilor, Biroul Judetean de conducere al   Pro România BN (compus din toți președinții de organizații locale și coordonatorii județeni)  a decis să respingă adoptarea și semnarea protocolului de colaborare electorală cu PSD și ALDE, așa cum a fost propus săptămâna trecută la sediul PSD Bistrița-Năsăud.” anunță comunicatul de duminică al formațiunii.

Biroul de presă anunță că PRO România va depune liste pentru consiliul județean și consiliile locale și că vor avea candidat pentru primăria Bistriței.

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Ne ia lăcătușul! în

    Am auzit că la sediul PSD Bistrița este panică mare. Politrucii strigă spăimântați: – Ne ia lăcătușul! Ne ia lăcătușul! Săriți!

  2. ecologistul -VERDE în

    Ala din stanga nu o fost mare liberal ? …ala din dreapta nu o fost la alde ? No cam 1,5 -2 % or lua la gramada, fix cat costa o legatura de ridichi vestede in piata .

Lasă un comentariu