Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți, după susținerea anunțată de PNL pentru Nicușor Dan: ”e un mesaj și pentru teritoriu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud,  Cristina Iurișniți a salutat susținerea PNL pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei, anunțată de președintele Ludovic Orban și crede că reprezintă un mesaj important pentru ce se va întâmpla în toată țara în lupta împotriva PSD.

”Nicușor Dan are undă verde pentru o candidatură susținută de USR si PNL și care să aibă șanse în fața PSD și a primarului risipitor și expert în fabricat o pseudoimagine care manipulează inca bucureștenii! Zilele doamnei Firea sunt numărate!  Salut anunțul transmis de PNL în ceasul al 12-lea al negocierilor! Acest gest politic responsabil al președintelui Ludovic Orban a propulsat pe Nicușor Dan printre candidații cu șanse reale la primăria capitalei!” a scris pe facebook deputatul bistrițean.

Cristina Iurișniți a vorbit și despre perspectiva frontului comun unic împotriva PSD în Capitală, dar nu numai: ”Avem în prezent un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București.
Este un mesaj politic extrem de important care sper să se regăsească și în negocierile anti-PSD din teritoriu” a mai adaugar Cristina Iurișniți.

Foto Arhiva

Share.

About Author

2 comentarii

  1. ecologistul -VERDE în

    Mesajul nu a fost trimis inca spre partidul VERDE ! Stiati dragutilor ca exista un astfel de partid in Romania si in B-ta ? Iata ca intre timp VERZII au candidat la Primaria B-tei. Si ce candidat !…inalt fain, curat si cinstit si cel mai important ,liber si neindoctrinat . Vom reveni peste cateva zile cu anunturile care va vor mira si la unii vor aparea fiori . Numai bine !

Lasă un comentariu