Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Trei adolescenți arestați după ce au furat timp de 3 luni televizoare SMART dintr-un depozit năsăudean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei tinerii, toți năsăudeni ,cu vârste între 17 și 19 ani au reușit să șterpelească nu mai puțin de 23 de televizoare SMART dintr-un depozit al unei firme de electrocasnice. Totul s-a petrecut începând din noiembrie anul trecut  până la început de februarie și în tot timpul acesta proprietarii depozitului nu au realizat ce li se întâmplă.

Evident după ce ulciorul a mers la apă de prea multe ori, adică au dispărut televizoarele cu zecile s-a dat alarma. Ieri polițiști din cadrul Poliției orașului Năsăud, Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au făcut  8 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane din orașul Năsăud, în căutarea hoților și a televizoarelor dispărute. Deocamdată doar 16 televizoare au fost depistate și recuperate, iar la audieri au ajuns 12 persoane.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2019-31 ianuarie 2020, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17-19 ani, toți din Năsăud, ar fi sustras 23 de televizoare smart dintr-un depozit al unui magazin de electronice, situat în orașul Năsăud, pe care ulterior le-ar fi comercializat la diferite persoane” precizează un comunicat de presă IPJ.

Toți trei adolescenții, suspectați de furtul repetata din depozit  au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor ajunge în fața judecătorilor din Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează IPJ BN.

UPDATE: Judecătorii năsăudeni au respins cererea de arestare preventivă a celor tineri și au dispus împotriva lor măsura controlului judiciar.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu