Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

DN 17 blocat pe un sens de mers sâmbătă seara între Viișoara și Crainimăt după un accident

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident rutier a blocat pe un sens de mers DN17, sâmbătă seara,  în jurul orelor 20,00 după ce o un șoferiță din Hunedoara și un șofer din Beclean au făcut manevre în trafic fără să se asigure suficient.

Potrivit polițiștilor un tânăr din Beclean a intrat cu mașina într-o depășire neregulamentară pe DN 17 Viișoara-Crainimăt fără să realizeze că autoturismul din fața sa se pregătea să vireze la stânga. Cele două mașini au intrat în coliziune, în condițiile în care nici șoferița care conducea mașina pe care tânărul a încercat să o depășească nu a observat manevra acestuia. În urma accidentului conducătoarea auto de 50 de ani și doi pasageri din mașina condusă de aceasta au fost răniți si transportați la spital.

 

Șoferul care a făcut depășirea imprudentă a scăpat neatins. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool potrivit rezultatelor testării cu aparatul etilotest.

Timp de aproximativ 30 de minute în zonă s-a circulat alternativ, pe o bandă, iar polițiștii rutieri au dirijat circulația. Potrivit polițiștilor continuă  cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Share.

About Author

Lasă un comentariu