Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul Traian Ogâgău s-a autosuspendat din PNL și va candida independent. Nu e clar ce va face PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău și-a anunțat sâmbătă seara, pe facebook,  decizia sa de a se autosuspenda din Partidul Național Liberal și de a candida independent la primărie. Ogâgău spune că a făcut acest pas pentru că trebuie să-și rezolve problemele juridice cu care se confruntă, dar și pentru a nu le da posibilitatea adversarilor săi politici să exploateze situația în care se află.

Această alegere grea pentru mine, vine tocmai fiindcă nu îmi doresc sub nici o formă să dau ocazia unor rău voitori și grupuri de interese să se folosească de situația existentă pentru a încerca să își crească capitalul electoral prin atacuri mârșave, manipulări și minciuni dintre cele mai elaborate, minciuni pe care unii le aruncă în mod sistematic de ani de zile și care au menirea de a-mi creea o imagine falsă. Personal am încredere totală în justiție, motiv pentru care voi lupta cu toate forțele pentru a dovedi tuturor că ipostaza în care ma aflu NU reflectă adevărul și că oricât de mult ar vrea unii să mă vadă pus la pământ nu au nici o șansă pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni și sângeorzenii vor fi uniți atât la bine dar mai ales la greu” a mai scris Ogâgău.

Singurul primar de oraș al PNL-ului din județ le-a mai transmis alegătorilor să aibă încredere în el: Astfel, în următoarea perioadă mă voi concentra la bunul mers al proiectelor pe care le avem în derulare la nivel de Sângeorz-Băi, proiecte în care am pus întreg sufletul și care vor schimba întreg orașul nostru cum nici nu am visat vreodată.Iar pentru final doresc să vă mai transmit un mesaj foarte clar tuturor și vă rog să aveți încredere în mine :VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT DE PRIMAR AL ORAȘULUI NOSTRU !Vă mulțumesc tuturor colegilor din partid și sângeorzenilor în mod special pentru că îmi sunteți alături și vă asigur de tot respectul meu în continuare” a mai scris Ogâgău. Primarul a fost condamnat recent în primă instanță, cu suspendare, pentru conflict de interese pentru atribuirea unui teren în chirie pentru tatal sau.

Citește și : Cum arată sentința primită de primarul din Sângeorz Băi în prima instanță: judecatorii l-au trimis inclusiv la muncă în folosul comunității

Share.

About Author

Lasă un comentariu