Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc validat astăzi de PNL pentru candidatura la Primaria Bistrița. Ce s-a întâmplat cu candidatura pentru Consiliul Județean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Permanent Național al PNL a validat astăzi o listă parțială a candidaților pentru primăria orașelor reședință de  județ și pentru funcțiile de președinte al Consililui Județean.

Pentru filiala Bistrița-Năsăud BPN al PNL l-a validat pe Ioan Turc drept candidat al partidului la Primăria Bistrița și a lăsat în așteptare validărea candidaturii pentre funcția de președinte al Consiliului Județean.

Președintele PNL Ludovic Orban a explicat că  nu au fost validați candidații în județele pentru care se poarta negocieri pentru un candidat comun de dreapta și a nominalizat Galaț și  Braila, unde să se ajunga la o formulă politică pentru validarea candidaților de dreapta. Au mai fost amânate validarile candidaturilor în 3 județe din nevoia finalizării unor cercetări sociologice” a mai spus Ludovic Orban fără  a nominaliza care sunt județele cu pricina.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc care a participat la ședința Biroului Permanent Național, ca membru de drept a notat pe gfacebook după validarea sa în calitate de candidat:  ”Le mulțumesc, în mod deosebit, bistrițenilor care mi-au dat girul în toate sondajele de opinie și îi asigur că, împreună, prin muncă și implicare maximă, vom transforma Bistrița în cel mai frumos și mai agreabil oraș din Ardeal”, a scris Ioan Turc.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Dupa trei mandate de administratie PSD-ista dominata de tampeniile primarului Cretu care au facut ca orasul Bistrita sa fie considerat „Caracalul Ardealului”, este nevoie vitală de o schimbare. Pentru ca aceasta schimbare să se producă ar fi foarte important ca fortele de dreapta să lase orgoliile de-o parte si să realizeze o alianță electorală formată din PNL, USR-PLUS si PMP, capabilă să câstige atât alegerile locale din vară, cât si cele parlamentare fie ele anticipate , fie la termen. Ioan Turc- Președintele PNL Bistrița-Năsăud poate fi o bună alternativă pentru primăria Bistrita, având in vedere că programul său electoral are in vedere corectarea aberatiilor din perioada administratiei Cretu. De asemenea, Ioan Turc este singurul care are o viziune clară cu privire la perspectivele invătământului superior tehnic la Bistrita, care are nevoie de un campus universitar modern, unde să poată fi desfăsurată si o activitate de cercetare-inovare specifică facultătilor din UTCN- extensia Bistrita.
    De altfel, Ioan Turc, a anuntat inca din 2018 programul său de guvernare locală, care cu completările celorlalte partide de dreapta ar putea fi punctul de plecare intr-un demers electoral pentru „Bistrita normală”

Lasă un comentariu