Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce măsuri a luat Primăria Bistrița în criza coronavirusului și de ce sunt nemulțumiți unii funcționari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipalitatea Bistriței a restricționat programul de audiențe și a închis Centrul de Informare Turistică și Centrul Comunitar pentru Tineret și a suspendat programul After school și vizitarea turnului Bisericii Evanghelice, în cadrul unui pachet de măsuri anunțate miercuri, 11 martie.

Conducerea Primăriei anunță că celelalte servicii publice au programul neschimbat dar le recomandă totuși bistrițenilor să evite deplasarea la ghișeele de relații cu publicul și să folosească ”modalitățile alternative de transmiterea a documentelor sau solicitărilor – prin intermediul poștei electronice sau a fax-ului”. În privința taxelor și impozitelor municipalitate transmite că aceste plăți pot fi făcute și on-line prin intermediul portalului Ghiseul.ro.

Decizia de a lăsa programul neschimbat, în condițiile în care ghișeele sunt aglomerate din pricina facilităților acordate până în 31 martie i-a nemulțumit pe unii angajați. Astfel un angajat de la taxe și impozite a postat pe facebook fotografii cu următorul mesaj:” Asta e aglomerația de la sfârșitul programului cu publicul de la impozite și taxe, în condițiile în care alte instituții publice au limitat la minim interacțiunea dintre oameni”.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu