Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

BREAKING NEWS: Tot Guvernul și toți liderii naționali ai PNL trec la izolare. Sursa posibilei contaminări cu coronavirus: un senator PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul Ludovic Orban a anunțat decizii de ultimă oră în ceea ce priveste PNL și o parte a Guvernului României după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost infectat cu coronavirus .Orban a anunțat, potrivit G4Media că toți liderii PNL din Biroul Permanent Național se vor izola la domiciliu, la fel ca și el și toți miniștrii, și vor fi testați pentru coronavirus. Orban a mai spus că le va cere și tuturor senatorilor PNL să se izoleze.

De asemenea, delegația PNL nu va participa la negocierile de la Cotroceni cu președintele Iohannis.

Orban a spus că se va izola la Vila Lac 1, reședința oficială a premierului, și va coordona de acolo activitatea guvernamentală. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate.Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii. Solicit întregului dispozitiv de luptă împotriva coronavirusului să nu înceteze procedurile pentru a nu afecta capacitatea de luptă…Nu mergem la consultări la Cotroceni, ar însemna să expun persoana președintelui. L-am informat pe președinte, el va lua decizia. Nu e vorba doar de colegii din PNL, ci și de colegi de la alte partide din Senat care vor trebui să intre în aceleași proceduri”

Orban le-a cerut și ziariștilor acreditați la Guvern să facă același lucru: ” Vă recomand să vă izolați la domiciliu și să cereți diagnosticarea

Instituțiile funcționează indiferent dacă liderii lor sunt în izolare, există toate instrumentele necesare pentru a-mi continua activitatea. Ședințele de guvern se vor putea ține peste o perioadă, după ce vom avea diagnosticele. E aproape implementat sistemul electronic de teleconferință la guvern.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu