Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O suceveancă a murit în această dimineață în Uriu, în urma unui dramatic accident

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accident dramatic în această dimineață în Uriu: mașina în care călătoreau mai mulți suceveni a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un imobil, cel mai probabil pe fondul adormirii la volan  a șoferului. O femeie de 53 de ani din județul Suceava, care a rămas încarcerată între fiarele mașinii, a murit în urma accidentului.

Potrivit polițiștilor, primele verificări efectuate  la fața locului au indicat faptul că șoferul autoturismului înmatriculat în județul Suceava, un tânăr de 27 de ani, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției de deplasare înainte ca mașina să se izbească de o casă pe DN 17.

ISU a intervenit de urgență, însă pentru femeia de 53 de ani n-au mai putut face nimic, ceilalți trei pasageri: o tânără de 17 ani și o femeie de 70,  plus șoferul, răniți, însă conștienți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență.

IPJ BN transmite că polițiștii sunt la fața locului, dirijează circulația la nevoie și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu