Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Municipalitatea Bistriței se oferă să ducă pachete cu alimente persoanelor vârstnice. Nu e totul gratuit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipalitatea Bistriței s-a oferit să transporte alimente la domiciliul vârstnicilor care se deplasează greu. Practic municipalitatea va suporta prin Direcția de Servicii Sociale costul transportului, iar pensionarii vor achita prețul produselor primite.

Este vorba de produse de strictă necesitate pentru care se primesc comenzi telefonice și se livrează fie în ziua respectivă pentru cei care sună dimineața, fie a doua zi.  Comenzile se pot face doar de luni și până joi între orele  8 – 16 și vineri, doar două ore, între  8,00 – 10,00 la telefonul 0263 / 237479,. ”Livrarea produselor solicitate până la ora 12 se va face în cursul aceleiași zile iar pentru produsele solicitate după ora 12 livrarea se va face în ziua următoare” anunță comunicatul de presă al municipalității.

Pentru siguranță, municipalitatea le recomandă celor care fac comenzi să solicite celor care le sună la ușă   legitimația eliberată de Primăria municipiului Bistrița, care să ateste faptul că sunt autorizați să desfășoare această activitate.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu