Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un producător autohton de alcool sanitar din județ va dona spirt spitalelor din județ. Prefectul a făcut anunțul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un producătorul de alcool sanitar din județul Bistrița-Năsăud, Ecoserv SRL  va dona, cu titlu gratuit spirt sanitar spitalelor județ, a anunțat prefectul Stelian Dolha pe pagina sa de facebook.

Dolha spune că a discutat cu managerii companiei producătorul de alcool sanitar din Năsăud și a convenit cu aceștia ca baxurile cu spirt medicinal donate să ajungă întâi la Spitalele orășenești din Năsăud și Beclean. Prefectul a mai spus  și că într-o  a doua etapă alcoolul sanitar va ajunge și la Spitalul Județean de Urgență care are deocamdată stocuri de biocid și nu are necesități urgente de aprovizionare.

”Managerii  Ecoserv SRL  și-au manifestat disponibilitatea de a contribui la efortul comun al autorităților publice și medicale în lupta cu epidemia de Covid 19, oferindu-se să facă donații pentru spitalele din Bistrița-Năsăud.  În urma mai multor discuții purtate cu conducerea companiei și managerii de spitale din județ am convenit ca Ecoserv SRL să ofere în mod gratuit cantități de spirt medicinal Spitalelor orășenești din Năsăud și Beclean, urmând ca, într-o a doua tranșă donațiile să meargă și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, care are deocamdată are stocuri de alcool etilic medicinal și nu are necesități urgente de aprovizionare” a scris prefectul Stelian Dolha pe facebook.

El le-a mulțumit administratorilor firmei pentru ”disponibilitatea de a contribui la efortul colectiv de limitare a epidemiei. Pentru că au înțeles, alături de mulți alți antreprenori și de multe persoane private că numai împreună, acționând ca o comunitate vom reuși să depășim această cumpănă teribilă” a mai scris prefectul. 

Ecoserv SRL Năsăud  produce alcool etilic și alcool medicinal, rebrănduit de anul acesta sub marca comercială ” Dora”. Produsul cu o concentrație standard de 70% alcool este vândut în toată țara dar  și prin intermediul platformelor on line, inclusiv E-mag.

Foto: facebook Ecoserv

Share.

About Author

Lasă un comentariu