Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Apelul Cristinei Iurișniți către parlamentari, de a-și dona o parte din îndemnizații, încă fără răspuns. Deputatul USR va dona jumatate din indemnizație

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniți le-a cerut parlamentarilor din Bistrița-Năsăud să se alăture efortului comun de a susține prin donații lupta împotriva noului coronavirus și le-a propus să-și doneze jumătate din îndemnizația de parlamentar pentru cel puțin două luni:

În această perioadă de criză sanitară, economică și socială, fac un apel public de solidaritate umană către toți ceilalți 6 parlamentari ai județului Bistrița-Năsăud.Sănătatea și siguranța publică nu au frontiere politice! Suntem intr-un război cu un inamic invizibil, perfid, contagios universal, care și-a dovedit puterea distrugătoare deja în mai multe țări din lume.Trebuie să susținem autoritățile și sistemul sanitar în special prin gesturi civice de voluntariat, prin donații si informarea corectă și la timp a cetățenilor!” 

Cristina Iurișniți le propune și unde să doneze banii: spre Serviciul Județean de Ambulanță: ”In acest context dramatic , fac un apel la un gest minim de solidaritate umană din partea parlamentarilor, de a dona 50 % din indemnizația aferentă a 2 luni pentru a susține Serviciul județean de ambulanță care se află zilnic în prima linie de contact și de luptă pentru prevenirea și combaterea extinderii efectelor Coronavirus!” 
Cristina Iurișniți redeschide si subiectul tăierii pensiilor speciale într-o perioadă în care bugetul are nevoie de bani: ”Țin să reamintesc că o soluție eficientă, rapidă de solidaritate umană în aceste situații de urgență este tăierea pensiilor speciale! #împreună mergem mai deoparte!”.

La o zi după ce a făcut apelul la parlamentarii bistrițeni, inclusiv prin mesaje directe, Cristina Iurișniți spune că nu a primit încă un răspuns din partea vreunuia. Cristina Iurișniți ne-a mai spus că va lua legatura cu Serviciul Județean de Ambulanță pentru a stabili ce necesități au și ce ar putea achizitiona cu donația ei.

Share.

About Author

2 comentarii

 1. Cetatea Rimbaud în

  Eu sunt din Slobozia, eu sunt Mircea Dinescu,
  Plagiez pe Cațavencu, dinescuiesc firescul,
  Un Rimbaud, o Cetate, un aprig menestrel,
  Știu vinul pe de rost, ca Păstorel
  Ajuns la Dunăre în sudul cel zglobiu.
  Nu-mi place nici la Cluj, nici la Sibiu
  Și nu-mi plac ardelenii, prostovani-s
  Că mulți pun rămășagul pe Iohannis!
  Iohannis dictatorul sau Iohannis groparul.
  – Iohannis, vine Moartea, citește ziarul!
  Bistriță sfertodoxă sau grâu păzit de maci,
  Eu dacă tac, tu mâine asculți pe Pomohaci.

 2. Le Journal de la peste (11) în

  Vous vous souvenez comme nous avons envoyé des messages répétés de l’école et qui ne recevaient jamais de réponse. Pendant des semaines, nous fûmes réduits à recommencer sans cesse la même lettre et les mêmes appels qui petit à petit se vidaient de sens. Christina Jurishnitz, conversons avec un mur à Bistritz.

Lasă un comentariu