Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Asta le mai lipsea: locuitorii din Budacu de Jos fără apă până mâine la ora 20,00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Douăzeci de ore rămân locuitorii din Budacu de Jos fără apă, în plină epidemie de coronavirus, după o defecțiune pe rețeaua de apă .

Aquabis a anunțat cu trei minute înainte de închiderea robinetelor conductelor de alimentare  că locuitorii din Budacu de Jos și celelalte sate ale comunei, respectiv   Monariu, Buduș și Simionești  nu vor avea deloc apă în intervalul 24 martie, ora 20,00-25 martie , ora 16,00. ” În acest interval se vor executa  lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.   În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum,  vă rugăm, lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire” este mesajul celor de la Aquabis.

O situație cât se poate de neplăcută în condițiile în care în plină epidemie a noului coronavirus spălarea cu apă și săpun este o măsură de igienă obligatorie, în condițiile în care dezinfectantele și spirtul aproape au dispărut de pe piață.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu