Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ministrul Sănătății, Victor Costache și-a dat demisia, după ce i-a fost cerută de premierul Orban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul Ludovic Orban a anunțat că ministrul sănătății, Victor Costache  și-a dat demisia în această dimineață, demisie pe care chiar primul ministru i-a cerut-o. Orban nu a explicat ce i-a reproșat ministrului, însă a promis întărirea sistemul de apărare a spitalelor și urgentarea testărilor.

Ludovic Orban l-a propus deja pe secretarul de stat Nelu Tătaru în locul chirurgului demisionat și i-a înaintat propunerea președintelui Iohannis. Nelu Tătaru a fost rechemat de urgență din Suceava acolo a fost trimis să gestioneze criza epidemiologica după închiderea Spitalului Județean de urgență Suceava și îmbolnăvirea zecilor de cadre medicale. Nelu Tătaru nu este propus interimar, ci ministru plin.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Acesti nenorociti de PSD-isti politizează totul, chiar si acum in plină criză epidemiologică generată de răspândirea la scară mondială a coronavirusului chinezesc COVID-19. Demisia ministrului sănătătii ar putea fi legata de situatia complicata de la spitalul judetean Suceava, unde lipsa de teste şi a materialului de protecţie a dus la contaminarea personalului medical cu acest agent patogen extrem de periculos.
    Prin urmare, gestul ministrului Victor Costache de a demisiona este mai degrabă unul de asumare a neajunsurilor din sistemul medical românesc, asa cum se intâmplă in orice democratie si nicidecum de dezertare asa cum interpretează neocomunistii care nu renuntă la scaun.

Lasă un comentariu