Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O asistentă din Năsăud îl provoacă pe Radu Moldovan: ”faceți alt plan cu spitalul, că asta nu va funcționa și vom muri pe capete”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reacție dură al unui membru al personalul medical din Spitalul Orășenesc Năsăud după ce șeful Consiliului  Județean, Radu Moldovan a declarat într-o emisiune a unei publicații online că spitalul în cauză va deveni primul spital -suport din județ care va trata cazuri de Covid 19, pentru că așa a hotărât Ministerul Sănătății.

Moldovan a fost provocat public de o asistentă de la secția de chirurgie din Spitalul Orășenesc Năsăud să viziteze unitatea spitalicească și mai ales secția de chirurgie, cu singurele două paturi care pot asigura oxigen pacienților, după care să decidă el însuși dacă la echipamentele și dotările precare pe le are, poate fi în prima linie de tratare a coronavirusului. Asistenta Ionela Bolog îl invită pe șeful CJ să-și aleagă un pat de spital, mai ales că virusul ”mușcă din oricine” fără deosebire de vârstă , sex sau rang și să decidă dacă s-ar simti in siguranță să fie tratat acolo, în spitalul care a cerșit de la județ și de a carui existență  județul s-a făcut ani de zile că nu știe”

Îl provoc pe domnul EMIl RADU MOLDOVAN să vina in vizita, mâine (ca timpul ne presează),la viitorul spital Covid 19, sa vada la fata locului ce si cum, sa ne spuna in fata, noua personalului, ca suntem in siguranta, ca aici se pot trata parintii, bunicii, vecinii, prietenii…si ceilati cetateni ai judetului Bistrita. Eventual sa isi aleaga un pat..pentru ca aici se va trata pacientii cu covid 19, in prima linie si se pare ca acest virus nu tine cont de varsta, sex, culoare politica, rang ,functie. Se pare ca acest virus face ce stie el mai bine…musca din toti si posibil sa nu va ocolească nici pe dumneavoastră.
Tin sa completez, adica sa ma prezint mai intai…sunt asistenta Bolog Ionela,din Chirurgie,etaj doi…acolo ma gasiti maine.O sa va arat domnule Moldovan, si cele doua paturi dotate cu oxigen, din sectia noastra ,ca atat avem” scrie pe pagina sa de facebook asistenta de la chirurgie


În postarea care a devenit aproape virală, Ionela Bolog îl invită pe Moldovan să ceară ministerului reconsiderarea planului, dacă nu vrea ca oameni să moară pe capete și să aibă pe conștiință un județ întreg  și îi bate obrazul  că  a neglijat complet Spitalul din Năsăud de a cărui existență și-a amintit acum brusc. Asistenta mai spune și că Spitalul din Năsăud s-a săturat cât a cerșit de la județ:

După aceasta vizită o sa vă rugam să vă gândiți bine, dacă decizia luata de minister (voiam să vă întreb…a fost data înainte sau dupa demisia ministrului ) este o decizie buna….Și apoi gata…treceți la treaba, faceți alt plan, ca asta nu va functiona si vom muri pe capete si nu mai dati vina pe managerul nostru că nu e dotat spitalul, că s-a saturat de cersit pe la voi!
O sa aveti pe constiinta un judet intreg cu aceasta decizie a ministerului…informati-i cum sta treaba si schimbați strategia ca nu e timp de pierdut.  Nu va spălați pe mâini și nu aruncati mâța în curtea altuia.
Spitalul asta s-a saturat de cerșit de la voi, ani de zile nici nu ați știut de existenta lui si acum brusc…il faceti Covid” i-a mai transmis asistenta.

Așa arată în imaginea oficială, de pe site-ul spitalului Orășenesc Năsăud prezentarea secției de chirurgie, respectiv terapia intensivă a Spitalului în cauză:

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Târg bistritean în

    Facem apel și pe această cale la toți oamenii de bine de pe Valea Bârgăului, Someșului și Sălăuței să dea cât mai mulți bani Spitalului de la Năsăud. Măcar atâția bani câți a furat de la spitalele din țară Ministrul Sănătății Sorina Pintea. Coronavirușii, dacă vreți, vi-i aducem noi că și la asta ne pricepem.

Lasă un comentariu