Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Încă doi morți infectați cu coronavirus în Bistrița-Năsăud. Erau octogenari internați în Spitalul Județean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numărul persoanelor decedate infectate cu coronavirus, din județul Bistrița-Năsăud a ajuns la trei, după ce au fost anunțați în această seară, prin sistemul național de raportare încă doi octogenari din Bistrița-Năsăud.

Cei doi erau internați în Spitalul Județean în secția de terapie intensivă și au murit, unul în 1 aprilei, iar rezultatul probelor au sosit în aceeași zi, celăllat a decedat astăzi, dar rezultatele testărilor de la Cluj au venit ieri. Ambii aveau numeroase afecțiuni.

Victima cu numărul 2 de pe lista neagră a județului avea 87 de ani și fusese internat în 31 martie la Boli Infecțioase cu o  Bronhopneumonie care a evoluat rapid în Insuficiență respiratorie acută. Rezultatul testului pentru Covid 19 a venit a doua zi, odată cu decesul.  Victima suferea de multiple afecțiuni, avea demență cronică  la care s-a adăugat o Cardiopatie ischemică. Ateroscleroza generalizata. și Boala renala cronicaîn ultimul stadiu.

Cel de-al treilea pacient mort în județ , dar al doilea decedat în Spitalul Județean, după ce primul pacient a murit acasa  a doua zi după ce a fost externat era  Internat în schimb la Terapie Intensivă.  Era bolnav de diabet, insulinodiabet, cu un picior amputat pe fondul acestei boli. Infecția cu coronavirus i-a provocat Insuficiență respiratorie acută severă pe fondul  Bronhopneumonie instalate. A ajuns intubat și ventilat mecanic, însă a supraviețiuit doar două zile intubării.

Share.

About Author

Lasă un comentariu