Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Psihologii bistrițeni vor oferi consiliere psihologică la telefon pe perioada crizei Covid 19 la solicitarea prefectului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha a anunțat  pe pagina sa de facebook că  un grup de psihologi din Bistrița-Năsăud sunt pregătiți să ofere consiliere gratuită, la telefon, pentru cei toți care au nevoie de suport psihologic pentru a trece peste perioada crizei Covid 19.

Consilierea psihologică este oferită atât celor din linia 1: cadre medicale, polițiști, jandarmi, forțe de ordine sau celor care prin natura meseriei au un contact direct și nemijlocit cu mase de oameni, dar și tuturor celor  care fac față cu greu restricțiilor și schimbarii vieții de zi cu zi.

Vulnerabilitatea este nu este doar fizică, acum, ci și psihologică! Oamenii care acum sunt izolați, sunt în carantină impusă sau bolnavii sunt cei care se expun riscului de a claca din punct de vedere psihic! Cei din prima linie: cadrele medicale, forțele de ordine expuse mereu pericolului, oameni care nu își permit să își piardă prezența de spirit, oamenii din structurile M.A.I, care lucrează în această stare de situație de urgență – toți aceștia sunt supuși unor factori de stres și au nevoie de sprijinul unor psihologi! Mă bucur că avem specialiști care vin să își ofere benevol sprijinul. Vă mulțumim, sunteți nu doar de un real ajutor, dar și un exemplu! Toți ceilalți specialiști care doresc să li se alăture în această acțiune sunt bine-veniți” a transmis prefectul.

Instituția prefectului Bistrița-Năsăud a făcut publice două liste cu psihologi care s-au oferit voluntari și numerele lor de telefon: pe de o parte este o listă cu 15 psihologi din Bistrița-Năsăud, specialiști în psihologie clinică și o altă cu psihologi din Cluj care oferă consiliere prin telefon.

Lista celor 15 psihologi din Bistrița-Năsăud, telefoanele și programul de consiliere îi găsiți aici:

Share.

About Author

Lasă un comentariu