Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce întrebuințare ingenioasă a găsit deputatul Simionca pentru tunurile de zăpadă ale Primăriei. Are legătură cu combaterea coronavirusului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inspirat de ce  a văzut prin alte părți deputatul PMP  Ionuț Simionca îi face o recomandare cu totul inedită municipalității bistrițene: ”faceți din tunurile de zăpadă  nebulizatoare pentru dezinfecția străzilor”.

Simionca a postat pe pagina de facebook și un filmuleț demonstrativ care arată cum poate fi reconvertit un tun de zăpadă instalat pe o platformă tractată de o mașină într-un dispersor uriaș pentru dezinfectarea străzilor. Deputatul scrie și că nu s-ar fi gândit niciodată că banilor cheltuiți cu pârtia Bistriței ar putea să li se găsească o finalitate bună : ” Nu credeam vreodată că banii risipiți pentru pârtia de la Wonderland ar putea să ne ajute într-o zi! Sunt vremuri grele în care trebuie să ne drămuim fiecare bănuț și iată un exemplu de cum ne putem gospodări și economisi peste 85000 de euro pentru un echipament. Fără să mai facem cheltuieli suplimentare, putem folosi ce avem pentru protejarea sănătății noastre!” scrie deputatul Simionca.

El are și mesaj pentru primarul Bistriței: ”Domnule primarul Ovidiu Teodor Crețu, acum este un moment în care bistrițenii pot să beneficieze de investiția de la pârtia de schi! Luați 2-3 tunuri de zăpadă și transformați-le în nebulizatoare pentru dezinfecția străzilor! Masini aveți, angajați la Primărie aveți, așa că mai aveți nevoie doar de bunăvoință! Inventivitatea românilor învinge orice!”, îi transmite primarului deputatul Simionca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu