Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Amenzi uriașe pentru un grup de petrecăreți de la blocurile din Viișoara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Amenzilor pentru tulburarea liniștii publice li s-au adaugat și cele speciale pentru încălcarea ordonanțelor militare în cazul unor petrecăreți puși pe chef, sâmbătă noaptea la blocurile sociale din Viișoara

Jandarmii însoțiți de polițiști sunt cei care au ajuns sâmbătă noaptea la un chef încins în cartierul de blocuri Viișoara, după ce vecinii au sesizat prin numărul de urgență 112 că e chef cu strigături în plină situație de urgență.
Echipajul a găsit în apartamentul pentru care s- a făcut sesizarea trei persoane care sărbătoreau împreună, fără a tine cont de măsurile ordonanțelor militare în vigoare, transmite un comunicat de presă al Jandarmeriei. La legitimare jandarmii au constatat că unul dintre petrecăreți era un tânăr de 26 de ani, din Beclean, care nu avea ce cauta în zonă.  Tânărul își scrisese pe declarați ape proprie răspundere în care justifica prezenta la Bistrița un drum la farmacie pentru achiziționarea unor medicamente.
S-a ales cu o amendă uriașă de 10.000 de lei amendă, pentru nerespectarea prevederii O.M. nr. 3, respectiv cu 900 de lei pentru tulburarea ordinii publice în zonă. Un alt bărbat prezent în aceeași locuință a scăpat ieftin : a fost sancționat cu 500 de lei amendă pentru tulburarea ordinii publice.

 

Sursa foto :Viva.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu