Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A murit bătrânul din Dumitra diagnosticat cu Covid 19. Rudele acestuia sunt acum izolate, confirma primarul Bălăjan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bătrânul  din Dumitra diagnosticat cu noul coronavirus la câteva zile după ce a fost dus la Spitalul de Boli Infectioase din Bistrita cu o mașină personală de familie, a murit noaptea trecută.

Decesul bărbatului de 77 de ani , care se afla  încă de sâmbătă în Terapie Intensivă după agravarea stării de sănătate a fost confirmată pentru Bistrița Express de primarul din Dumitra, Gheorghe Bălăjan: ” am primit din nefericire vestea că a murit, în cursul zilei de astăzi va fi înmormântat, conform noilor proceduri”. a mai spus primarul. El a confirmat și că familia acestuia: fiica, ginerele si copiii din casa în care locuia bătrânul, dar și ceilalți copii ai acestuia au intrat în izolare dipusă de DSP:” se desfășoară o anchetă epidemiologică în comună” a mai spus primarul care sâmbătă era foc și pară pe Direcția de sănătate Publica, după ce a aflat pe surse de cazul bătrânului, care locuia chiar în vecinătatea sa.

Bărbatul decedat, care suferea de diabet s-a simțit rău încă de miercuri, când a fost transportat la Spital chiar de rude. Este a 9-a victimă a Covid 19 din județul Bistrița-Năsăud, neraportat încă în statisticile oficiale.

Mai multe despre acest caz citiți aici: Îngrijorare mare în Dumitra după anunțul că un bătrân care a ajuns la Terapie Intensivă a fost diagnosticat cu Covid 19. Primarul a închis pentru dezinfectare cele doua magazine

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu