Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ambulanța Bistrița a primit măști Ffp2, donație de la deputatul Cristina Iurișniți. Unde a mai donat parlamentarul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniți a donat mai multe cutii cu măști tip Ffp2 Ambulanței Bistrița-Năsăud și a anunțat intenția de a trimite alte cutii Direcției de Sănătate Publică destinate biochimiștilor angajați și voluntari din laboratorul de testare pentru Covid 19, dar și voluntarilor Asociației OM, care transportă zilnic ajutoarele pentru vârstnicii din întreg județul.

Ambulanța Bistrița-Năsăud a postat un mesaj de mulțumire pentru deputatul Cristina Iurișniți, care nu este la prima donație pentru echipajele de ambulanță: ” Donatiile continua! Societatea se implică!
Mulțumim doamnei deputat Cristina Iurișniți pentru măștile de protecție pe care ni le-a donat azi!” au scris pe pagina oficială de facebook cei de la Ambulanță.

De cealaltă parte deputatul USR care a donat recent și jumătate din indemnizatia de parlamentar a mai făcut o donație: indemnizatia de cazare din care a achizitionat pe comandă din China măști Ffp2, cu filtru de protecție.

”Pentru a fi noi în siguranță, personalul din serviciul de ambulanță trebuie să aibă acel echipament special, măștile cu filtru ridicat de protecție pentru fi protejați!” a explicat Cristina Iurișniți.
Măștile de tip FFP (FFP – Filtering Face Piece) sunt cunoscute și sub numele „respirator”.Acestea sunt compuse din trei straturi care să filtreze aerul pe care purtătorul îl inspiră.

Masca de tip Ffp2 are o eficiență de 94% și 8% scurgere. Sunt folosite în mediul medical mai ales în sezoanele cu epidemii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu