Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha: ”Sărbătoarea Paștelui în vremuri de cumpănă ne învață că iubirea și speranța se înalță la cer și din casele noastre”. Prefectul, aniversare discretă în prima zi de Paste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha, a cărui zi de naștere a coincis anul acesta cu prima zi de Paște a transmis un mesaj pascal pe pagina sa de facebook legat de  circumstanțele cu totul speciale ale sărbătoririi Învierii în vremuri de cumpănă, cum sunt cele pe care el trăim:  ” Învierea Domnului ne găsește anul acesta acasă, cu lumina credinței în suflet și cu mângâierea că cei dragi pot fi aproape de noi chiar și de la distanță.

Învierea Domnului ne găsește anul acesta acasă, cu lumina credinței în suflet și cu mângâierea că cei dragi pot fi aproape de noi chiar și de la distanță. Sărbătoarea Paștelui în vremuri de cumpănă ne învață că iubirea și speranța se înalță la cer și din casele noastre, că pâinea sfințită și urarea ”Hristos a Înviat!” ne înseninează sufletul și în căminul nostru. Ne învață să-i protejăm pe cei pe care-i iubim și pe toți semenii noștri!
Lumina Învierii să vă sădească în suflete iubire, compasiune și convingerea că vor veni vremuri în care vom sărbători din nou alături de cei dragi ! Paște Binecuvântat!” a transmis prefectul de Bistrița-Năsăud.

Dolha, care a împlinit duminică o vârstă rotundă și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de soția și de fiul său . Angajații Prefecturii i-au transmis prefectului un mesaj pe pagina de facebook a instituției: ”Domnule prefect Stelian Dolha, această zi cu o profundă încărcătură spirituală este și ziua în care dumneavoastră sărbătoriți viața! Întreaga echipă a Instituției Prefectului vă dorește multă sănătate și putere de muncă! Să fiți mereu la fel de implicat și dedicat în munca în folosul cetățeanului! Vă apreciem!”

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius -Horea- VERZII de Bistrita-Nasaud în

    Doresc domnului Prefect cu multa sinceritate , sa isi dubleze cifra vietii fara reparatii ! SANATATE si VIATA LUNGA ! Succes la toate !

Lasă un comentariu