Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Update: Accident dramatic în a doua zi de Paște: un șofer de 23 de ani a murit pe loc, un alt tânăr grav rănit a fost transportat la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 23 de ani din Bistrița  a murit dramatic luni după amiază la Rusu Bârgăului  după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod, se pare pe fondul vitezei excesive.

Impactul a fost atât de puternic încât echipajul de descarcerare al pompierilor, sosit la fața locului a fost nevoit să decoperteze integral plafonul mașinii pentru a-l scoate pe șofer și pasagerul din dreapta, și el captiv în mașina zdrobită.

Pasagerul din dreapta a fost extras conștient, dar cu multiple traumatisme și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. În schimb tânărul șofer a fost scos în stop cardiorespirator și deși au fost inițiate imediat procedurile de resuscitare,organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor. Medicul de pe  echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare tânărului șofer decesul la locul accidentului, informează un comunicat de presă al ISU Bistrița-Năsăud.

UPDATE, 21 aprilie: Pasagerul de 21 de ani, carea  fost transportat inițial la UPU Bistrița-Năsăudcu multiple fracturi si suspect de ruptura traumatica a arterei toracice a fost transferat în cursul nopții la Secția Clinică a Spitalului județean de Urgență Cluj în comă indusă, intubat și ventilat mecanic.

Circulația din Susenii Bârgăului, blocată zeci de minute pe un sens de mers, după accident, a fost reluată înainte de ora 21,00 iar  în zonă se circula normal, anunță IPJ Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu