Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție ce scrieți în declarațiile de deplasare: un beclenar a fost prins că minte cu Revisal-ul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer din Beclean are deschis dosar penal pentru fals și uz de fals în declarații, după ce a fost prins cu minciuna de polițiști într-un filtru de circulație din Reteag. Omul care conducea o autoutilitară în care transporta miei  pe DN17 din Beclean spre Dej a fost  oprit în filtru în 15 aprilie și a prezentat o adeverință de angajare de la o intreprindere individuală, I.I Bodea.D. Florin, care atesta că este  angajat ca șofer.

Polițiștii l-au lăsat să treacă, însă au verificat ulterior adeverința șoferului tocmai în aplicația REVISAL, registrul angajaților cu contracte de muncă din România. La verificare, însă surpriză : omul nu figura ca angajat în baza de date națională. După ce l-au verificat suplimentar polițiștii au constatat că omul făcuse un transport în numele unei rude. Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean i-a deschis dosar penal și-l cercetează acum pentru fals și uz de fals, anunță un comunicat de presă al procurorilor din Beclean.

4 dosare legate de Covid 19 numai la Parchetul din Beclean

În total procurorii din Beclean instrumentează patru dosare legate de zădărnicirea combaterii bolilor sau uz de fals legate de ordonanțele militare, respectiv pandemia de Covid 19. Un caz a fost depistat tot în trafic și tot la Reteag, localitate unde un nimigean a fost depistat plimbându-se desi ar fi trebuit să fie în Bistrița, potrivit declarației pe proprie răspundere prezentată polițiștilor. Un un alt caz legat tot de Reteag, comună în care au murit deja trei oameni din cauza noului coronavirus  îl vizează pe bărbatul care a organizat evenimentul religios neoprotestant la domiciliul său, la care au participat zeci de persoane, între care mai mulți suceveni.

Share.

About Author

Lasă un comentariu