Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bărbatul din Bistrița-Năsăud de pe lista de astăzi a deceselor cu Covid 19 a fost internat două săptămâni în terapie intensivă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două săptămâni s-a luptat un bărbat de 69 de ani, infestat cu coronavirus, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, până în cele din urmă organismul lui a cedat sâmbătă.

Bărbatul suferea de hipertensiune arterială, si avea trecută boala la categoria comorbidități, însă infectarea este cea care i-a fost fatală. Potrivit istoricului medical prezentat pe scurt în buletinul oficial cu decesele zilei, bărbatul a fost internat în 13 aprilie, a doua zi i s-au recoltat probe pentru testul de biologie moleculară, iar în 15 aprilie a venit și confirmarea că este infectat cu noul coronavirus.

Din păcate a murit sâmbătă, 25 aprilie. A fost ziua cu cele mai multe decese raportate în România până acum, este vorba de 35 de persoane. Lista neagră a coronavirusului  Covid 19 în țara noastră cuprinde cu totul 601 persoane, bistrițeanul fiind consemnat drept decesul cu numărul 588.

În județ bărbatul de 69 de ani este a 12-a persoană care a murit infectată cu temutul virus. Până acum au fost raportate 151 de cazuri de coronavirus în Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu