Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un motociclist și trei șoferi cu infracțiuni grave în trafic ajung astăzi în fața judecătorilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei șoferi și un motociclist vor ajunge astăzi în fața judecătorilor Judecătoriei Bistrița pentru a fi judecați de completul de drepturi și libertăți după ce au fost reținuți de polițiști. Toți patru au pus polițiștii în urmărirea lor, fie pentru ca au comis accidente grave și au fugit de la locul accidentului, fie că  s-au urcat băuți sau foarte băuți la volan, punând circulația în pericol și au refuzat să oprească.

În lotul celor patru se află tânărul de 21 de ani din Rodna care conducând o motocicletă neinmatriculată și fără permis a lovit un băiețel de 5 ani în Florești (Nimigea) și  a fugit de la locul dramei pe care a provocat-o (victima sa grav rănită a fost transportată cu elicopterul la un spital de urgență din Cluj). Polițiștii care au pornit în urmărirea motociclistului au reușit să-l oprească în Feldru, unde  l-au și reținut, aseară în jurul orei 21,30 . Astăzi tânărul, care are 21 de ani și este din Rodna va ajunge în fața judecătorilor de drepturi si libertăți de la Judecătoria Bistrița, care va stabili dacă va fi arestat sau nu pentru 30 de zile. Are o listă lunga de acuzații în spate: pe lângă vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, s-a descoperit că motocicleta avea numere false de înmatriculare și el nu avea permis de conducere pentru motocicletă.

Șoferi cu alcoolemii uriașe urmăriți de polițiști

Alte rețineri pentru 24 de ore în trei cazuri au fost  dispuse de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în tot aâtea dosare penale deschise pentru infracțiuni la regimul rutier, anunță IPJ BN.

”Ieri polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați care au încălcat grav regulile de circulație și au pus în pericol siguranța rutieră. Rezultatele alcoolemiilor au indicat valori de 3, 37 mg/l alcool pur în sânge pentru primul bărbat și 1,94 alcool pur în sânge pentru tânărul de 21 de ani” anunță polițiștii.

Este vorba de două cazuri din 19 aprilie, prima zi de Paște  în care reținerea a venit cu ceva întârziere, în condițiile în care cei reținuții i-au pus pe polițiști în situația de a-i urmări cu mașinile și de un altul din 20 aprilie.  Toți cei trei ajung și ei în fața judecătorilor din Bistrița astăzi în fața completului de drepturi si libertăți. Pe lângă reținere, pedepsele agravante pe care le vor primi în final vor plăti și amenzi pentru încălcarea ordonanțelor militare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu